Skip to content

Omgeving

Je vindt Mary’s Place midden in het sfeervolle dorpje Easterein, centraal in de Greidhoeke – het Groene Hart van Friesland. Een heerlijke rustige omgeving, maar genoeg te beleven!

In de ochtend word je wakker gemaakt door de vogels en de kerkklokken van de Martinikerk. ‘s Avonds, als je nog even aan het nagenieten bent op je eigen terrasje, kun je bij helder weer een prachtige sterrenhemel bewonderen.

In de omgeving zijn prachtige wandelingen te maken die je langs weilanden vol met boterbloemen en fluitenkruid leiden. Vanuit de B&B kun je bijvoorbeeld deze prachtige wandeling maken van 10km!

De Greidhoeke is ook ontzettend mooi op de fiets. Op je eigen fiets of een fiets die we voor jullie kunnen huren, fiets je heel relaxed langs weidevogelgebieden zoals Skrok, Skrins en de Lionserpolder. Geniet onderweg van de vele verschillende vogels en vergezichten. (TIP: Neem het vogelboekje en de verrekijker mee die in de B&B liggen )

Op het water is de Greidhoeke ook schitterend. Met ons fluisterbootje Pastis, vaar je door mooie polders richting bijvoorbeeld het Sneekermeer.

Naast alle natuur vind je ook een aantal leuke steden op fiets- en vaarafstand, zoals Sneek en Bolsward.

Leeuwarden, de culturele hoofdstad van 2018 is een klein half uurtje rijden. Hier kun je fijn cultuur opsnuiven en musea bezoeken. Of wat dacht je van Harlingen, met de kleine steegjes aan de prachtige Waddenzee.

Of je nou voor rust komt of juist bruisende steden wil bezoeken: vanuit Easterein ben je er zomaar!

Back To Top