Skip to content

Tarieven extra:

Varen op de ‘Pastis’

Heerlijk varen door de Greidhoeke of juist richting Sneek of Bolsward. Pastis is een mooie sloep met een elektrische motor (en extra accu), waardoor je heerlijk rustig vaart.

Huurkosten halve dag:                                            €49

Huurkosten hele dag:                                              €89

Culinair

Met onze jarenlange restaurant ervaring, verwennen we je natuurlijk erg graag op culinair vlak. We bieden een aantal vaste opties aan, maar liever nog overleggen we waar je behoefte aan hebt.

Wij hebben verschillende opties voor het diner:

Wat de pot schaft:                                          € 17,50 pp

Je eet de maaltijd die wij ook eten. Uiteraard stemmen we van tevoren af of het je lekker lijkt! Natuurlijk serveren we ook een lekker dessert erbij.

Streekproeverij:                                                 €19,50 pp

Samen delen jullie verschillende kleine gerechten uit de Waddenstreek. De ingrediënten komen van verschillende boeren uit de omgeving. Ook hier zit een heerlijk dessert bij!

3-gangen of 4-gangen menu:                       € 29,50 of € 37,50 pp

We koken speciaal voor jou een 3- of 4-gangen diner met de producten uit de streek. Het menu wisselt dagelijks en hangt af van de verkrijgbaarheid van ingrediënten. We gaan op zoek naar de mooiste en meest verse ingrediënten die we kunnen krijgen en koken er een heerlijk menu mee.

Uiteraard schenken we graag bijpassende wijnen (€ 15,-/3 glazen).

Borrelplank                                                 €15 (voor 2 personen)

Na een hele dag op pad te zijn geweest, even lekker ontspannen met een drankje en onze uitgebreide borrelplank. Met onder andere lokale kaas, worsten, krokantjes en olijven. Uiteraard kan het ook geheel vegetarisch.

“On the road”

Ga je er op uit met de boot, de fiets of te voet. Graag voorzien we je van een hapje en/of drankje. Dat kan een lunch zijn of liever allemaal kleine hapjes.

Back To Top