Ga naar hoofdinhoud

Tarieven extra:

Varen op de ‘Pastis’

Heerlijk varen door de Greidhoeke of juist richting Sneek of Bolsward. Pastis is een mooie sloep met een elektrische motor (en extra accu), waardoor je heerlijk rustig vaart.

Huurkosten halve dag:                                            €49,50

Huurkosten hele dag:                                              €90

Culinair

Met onze jarenlange restaurant ervaring, verwennen we je natuurlijk erg graag op culinair vlak. We bieden een aantal vaste opties aan, maar liever nog overleggen we waar je behoefte aan hebt.

“wat de pot schaft”                                                €17,50

Een lekkere, voedzame avondmaaltijd. Uiteraard houden we rekening met vegetariërs en eventuele voedselallergieën.

3- of 4- gangen diner                                              €27,50 / €35

Een heerlijk diner waarbij we veel gebruik maken van de producten uit de streek en van het seizoen. Wij koken zoveel mogelijk biologisch.

Dineren bij Bergsma

In Easterein staat een erg goed restaurant: Bergsma. Wil je hier lekker verwend worden, reserveer dan via ons, want dan krijg je het speciale Mary’s Place aperitief van ons!

Borrelplank                                                 €15 (voor 2 personen)

Na een hele dag op pad te zijn geweest, even lekker ontspannen met een drankje en onze uitgebreide borrelplank. Met onder andere lokale kaas, worsten, krokantjes en olijven. Uiteraard kan het ook geheel vegetarisch.

“On the road”

Ga je er op uit met de boot, de fiets of te voet. Graag voorzien we je van een hapje en/of drankje. Dat kan een lunch zijn of liever allemaal kleine hapjes.

Wellness

Heb je behoefte om je lichaam en geest nog meer te ontspannen? In onze B&B kunnen we voor jullie een heerlijke verfrissende, weldadige massage regelen. Janek en Anneke Nowak van Massagepraktijk Nowak komen jullie graag met veel liefde en aandacht een duomassage geven!  Wil je meer informatie of gelijk een reservering maken, laat het ons weten.

Back To Top